Pasta ala Jump Around. Bormani kööginurk

CSP lõpetamise puhuks sai täna valmistatud austraaliapärane proleroog. Pasta on teadupärast tudengiroog, vähemalt Eestis, kus nimetatakse keedetud makarone ketšupiga pastaks.
Päris pastas on kindlasti järgmised koostisosad:
- sukiini
- küüslauk
- sibul
- paprika
- chillipipar
- tomatipasta (mitte mingil juhul ketšup!)
- makaronid
- spinat
- parmesani juust
- mingi liha/kala
Juurviljad ja liha tuleb ära praadida, makaronid ära keeta ning siis kogu see kemüüse suuremas potis tomatipastaga kokku keeta. Ja kui selle protsessi käigus juhtud jooma õlut, võib seda veidi hulka lisada, sama veini kohta :)
Kuna poes oli täna odavat känguruliha, siis sai valminud roa nimeks Pasta à la Jump Around.
Labels: bormani kööginurk


1 Comments:
miks mitte:)
Post a Comment
<< Home